Σχολικό Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

το σχολείο μας και φέτος συμμετέχει στο σχολικό πρωτάθλημα “Πάμε Ανακύκλωση”.

Το σχολικό πρωτάθλημα υλοποιείται για 4η συνεχή χρονιά από τον Δήμο μας, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί καλούνται να ανακυκλώσουν  χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό και μπαταρίες σε ειδικούς κάδους που έχουν τοποθετηθεί εντός των σχολικών μονάδων. Τα υλικά ζυγίζονται από τον Δήμο και κάθε σχολείο συγκεντρώνει πόντους επιβράβευσης ανάλογα με την ποσότητα των υλικών που ανακυκλώνει.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών έχουν ενεργό ρόλο στη διεξαγωγή του πρωταθλήματος, καθώς έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν μέσω της πλατφόρμας έως και 100 πόντους στο σχολείο μας μηνιαίως. 

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς θα βραβευθούν όλα τα σχολεία σε εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Δήμος, ενώ τα πρώτα θα λάβουν χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συμβολή όλων των γονέων και κηδεμόνων στηρίζοντας τη δράση μας και συμμετέχοντας από το σπίτι δωρίζοντας πόντους στο σχολείο μας.